Ett Kraftfullt organ

Efter förlossningen har moderkakan en unik förmåga att hjälpa dig med läkningen. Den kan ge dig ren styrka och energi. Jacqui började arbeta som placentainkapslare efter att hon läst och forskat sig fram till vilken magisk och verklig kraft som går att utvinna. Moderkakan är ett enastående organ, skapat av din kropp endast för dig och din bebis! Den är otroligt potent och kan verkligen göra under för kroppen och hormonbalansen efter en förlossning.

Att kapsla in sin moderkaka har många fördelar. Kapslarna kan hjälpa att återhämta dig snabbare efter förlossningen samt att undvika förlossningsdepression. Många av Jacquis klienter upplever en ökning av mjölkproduktionen, likaså kan det vara lättare att knyta an till sin baby eftersom att kapslarna naturligt innehåller  “kärlekshormon”, oxytocin. Balansering av hormoner, starkare energinivå och ökade järnvärden kan också vara några av fördelarna med att äta moderkaks-kapslar. Detta organ som har till uppgift att skapa liv, innehåller många olika hormoner, vitaminer och mineraler. Om du väljer att spara några av dina kapslar, sägs det att de även kan hjälpa dig reglera hormonbalansen vid klimakteriet. Att använda “sin egen medicin” är enligt Jacqui, det bästa någon kan göra.

Jacquis önskan är att göra processen snabb och smidig för dig. Du kommer att vara nyförlöst vilket är en helig tid för återhämtning och anknytning. Jacqui kommer till din födsloplats; På BB eller i hemmet för att personligen hämta moderkakan. Du ber helt enkelt barnmorskan att hantera den försiktigt och förvara den i kyl till jag kommer. Ofta finns hinkar som är perfekta, det går även bra att linda in den i dubbla påsar. Jacqui har med mig en kylväska där moderkakan håller sig kall hela vägen hem till.

Väl på plats tillreder jacqui moderkakan på en speciellt rengjord yta. Handskar anpassade för livsmedel användes och byts ut till varje nytt moment. Mycket kort beskrivet rengörs moderkakan, tömmes på blod, ångkokas, sedan torkar jacqui den i en särskild torkugn för att dagen efter göra ett fint pulver som kapslas in med en kapselmaskin. Jacquis målsättning är att du får tillbaka dina färdiga kapslar inom 1-4 dagar eftersom det är bäst att starta kuren så snabbt som möjligt. Jacqui ser till att få dina kapslar levererade tillbaka till sjukhuset eller hem till din dörr så att du under tiden inte behöver tänka på något annat än dig själv och din nya bebis.

I min service till dig ingår:

  • Min största respekt för detta heliga organ.
  • Min tillgänglighet via sms/samtal.
  • Upphämtning av mig personligen.
  • Milersättning, bensin.
  • Noggrann hygien.
  • Snabbt och fokuserat arbete.
  • Leverans av dina färdiga kapslar.
  • Halva priset om jag är din doula.
  • Prislista här

 

Ska du föda barn i STOCKHOLM, SÖDERMANLAND eller UPPSALA län, då kan Jacqui kapsla in din moderkaka! Skicka din förfrågan via Kontaktformuläret

error: